Känsla för dig och din verksamhet - välkommen hem!

Med ett personligt och flexibelt arbetssätt, kombinerat med stor omtanke om våra kunder, vill vi skapa ett enklare och roligare företagande samt en känsla av att komma hem.

Kontakta oss
Våra tjänster

Vi är en komplett redovisningsbyrå

Våra kunder

Läs om vad våra kunder tycker om oss!

Engagemanget för våra kunder gör oss till mer än bara en leverantör. Vi ger vårt yttersta i vardagen och vill möta kundens behov med stor förståelse och inlevelse som berör.

Grönt citat-tecken
Advisorgruppen har varit vår redovisningsbyrå i många år nu. Det känns tryggt att ha en byrå som känner vårt bolag väl och som har koll på senaste nytt och aktuella regelverk. De har en bra balans mellan det personliga i deras bemötande och deras professionalism. Vi har varit nöjda med vårt partnerskap och all support vi fått genom åren. Elin Roglar Redovisningsekonom, Litium
Grönt citat-tecken
Samarbetet med advisorgruppen ger mig mer än "bara" stöd för ekonomisk administration. Det ger mig även den trygghet jag behöver för att kunna fokusera på mitt företags verksamhet och samtidigt må bra. Michael Ostrelius Ägare, Systematiskt arbetsmiljöarbete på riktigt i Jönköping AB
Vår filosofi

Vi jobbar bäst när vi har roligt

Vi arbetar i team där nära samarbete och en lärande kultur är viktigt hos oss. Genom att ha kul på jobbet inspirerar vi varandra och våra kunder.

Visa lediga tjänster